Vad är världen utan böcker

God kväll.
Kolla vad jag hittade i brevlådan när jag kom hem ikväll. Tre böcker från två av mina favoritförfattare!

Internetshopping är farligt. Men nu har man något att läsa. Så jobbigt att vara en bokslukare, blir ändå ganska dyrt med en bok i veckan.

Nåja pockets är billigt.Vad är frukost

När jag besöker mina vänner kollar jag alltid vad dom har hemma i kylskåpet. För jag älskar att härma dem.
Clara hade sist turkisk yoghurt. Nu har jag själv det till frukost.

Mycket bättre värden än vanlig yoghurt. Toppar med lite svensk honung, frysta bär och ett ägg på sidan av så har man något att längta efter när klockan tjuter för tidigt..

Nu dags för jobb. God morgon mina vännerVad väcker ha-begär

När ens badrumsskåp Inte rymmer en enda pryl till är det tur att man jobbar på en skönhetssalong. Jag kan då åtminstone få släcka min törst lite granna på jobbet.... Har precis vart och valt ut lite saker vi ska ha i vår mindre butik.

Blev bland annat dessa underbara bad-cupcakes. Har tyvärr inget badkar men dessa kan man ju bara ha som prydnad?! Finns på Harmoniq och prislappen är 199kr.Vad är trötthet

Är trött denna måndagsmorgon. Fint väder att promenera i. Efter att vart påväg ett tag inser jag nu att jag inte har någon bh på mig....Aja.

Det är faktiskt måndag.Vad är lugn

Placerat mig i soffan och ska nu avnjuta söndagskvällen...håller tummarna att mannen som snart traskar genom dörren har med sig något gott

Ha en trevlig kvällVad är Nippertippans

"Nippertippa, liten näsvis kvinna, ’näspärla’, gärna med bibetyd. av småväxt-het; förr även, liksom i sv. dial., 
grannlåtsdocka el. dyl., t. ex. Bellman 1782, om Sädesärlan, med biformerna nipp-tippor O. v. Dalin, nippertipp 1863, jfr också ä. sv. tippenippa, mamsell tipper-nippa, sv. dial. sippertippa. Ej av (det dock möjl. avlägset besläktade) nipper, som dock kanske påverkat betyd., utan till sv. dial. nipper, fin, nätt, även någon gång i riksspr., t. ex. Onkel Adam 1852 - no., da. dial. nipper, nisl. nipr, jfr sv. dial. nippernätt o. no. niprefin; 
se f. ö. näpen. " 
 
En ganska bra beskrivning som finns i uppslagslexikon på internet! 
 
Denna dag har bestått av rensning av garderob. Har nu fem (!) papperkassar som är redo att slussas vidare till någon som behöver i princip oanvända kläder...Bara att hojta.
 
Den vackra lyktan jag fick i present av älskling har också fått flytta in från balkongen, den gör nog nytta nu när höstmörkret kommer.