Sophiahemmet

Jag är så lättad, fick igår antagningsbeskedet till vårterminen...jag kom in! Och till och med på mitt förstahandsval, väldigt otippat!
Så nu svävar jag på moln och går runt och flinar åt allt. Glad :)

"Sjuksköterskeprogrammet på Sophiahemmet omfattar tre års heltidsstudier motsvarande 180 högskolepoäng (hp). Det leder fram till sjuksköterskexamen motsvarande kandidatexamen i omvårdnads-vetenskap. Utbildningen är anpassad till de krav som ställs inom EU och ger behörighet att arbeta som sjuksköterska inom stora delar av hälso- och sjukvården. Programmet har ett stort antal sökande och bland de högsta antagningspoängen i landet.

Ser fram emot det nya året!


Karolinska WHO

Har precis varit på WHO avdelningen på karolinska sjukhuset i Solna. Jag ska vara med i en forskningsstudie om hur p-piller påverkar kroppen och psyket :). Riktigt intressant och spännande faktiskt.

Tog massor av prover och gjorde lite lättare psykologiska undersökningar. Ska nu få fylla i "dagbok" om hur jag mår varje dag och senare ska jag börja käka piller som jag inte får veta vad det är... ;). Kan ju bara vara sockerpiller haha så detta blir kul. Så mycket som bara är placeboeffekt.

Skänkte även mitt blod till forskningscentret, känner mig lite lättare! Får även betalt för detta :) win win