En hel helg har gått sen sist!

En helg har gått sen jag skrev sist, och den har vart full av aktiviteter! I torsdags åkte hela klassen upp till Skebo bruk, utanför Norrtälje. Där skulle vi stanna till lördag. Det var en jättefin mysig gård med åar och eget ölbryggeri och festlokal osv. 
 
Vi startade med massor av olika teambulding uppgifter med våran grupp som vi kommer arbeta med i skolan. Vi är ett riktigt härligt gäng så det kommer nog bli grymt.
 
Fick även våran första "patient", det var ett ägg (Eggvard) som vi skulle ta hand om under helgen. Vi skulle ställa hans diagnos och planera behandling och skriva journal osv, och hålla noga koll på honom. 
TYVÄRR blev hans liv kort då han under första pub-kvällen blev "Äggnappad" och vi förlorade honom...Men mycket seriös tävling, var riktigt kul!!
 
Något som var mer lyckat var "Sophiaolympiaden" som hölls nästa dag...detta innebar olika grenar som vissa var sjuksköterska relaterade vissa bara teamuppgifter. Två exmepel är, bära en av oss på bår genom en hinderbana bestående av hjärtstopp osv...såå kul! En gren var åka tefat i en backe - så många som möjligt på tid. 
 
Det roliga var att våran grupp hamnade på första plats! Stolt medlem!
 
På kvällen var det sittning med trerätters (och pub igen)...mycket uppskattat och de äldre eleverna hade verkligen gjort allt så fint och med roliga sånger och tal. 
 
Idag måndag, börjar skolan på riktigt och vi kommer börja med omvårdnatsvetenskap! 
 
Skebobruk och bryggeri
 
 
Vår patient
 
Vinnargruppen (två medlemmar fattas)
 
 


Kommentarer

Kom ihåg


Trackback