Nya skor!

I helgen var vi ute på stan, hittade bland annat ett par nya springskor. Vart ett par lunarglide 4. Precis testat dom på gymmet och dom är så sköna!Helg!!

Idag är det fredag och jag jobbar inte denna helg. Detta betyder riktig HELG. Som jag längtat :-) imorgon är det förhoppningsvis fint väder. DÅ blir det morgonpromenad i solen och mysfrukost hemma för att sedan åka in till stan! Leta efter nya springskor och lite annat.

Har precis avslutat morgonpasset med cardio och ska nu till jobbet.
Bilder från igår när vi körde bröst (så svag i det) och även min morgondrink. Den innehåller Pwo i form av aminosyror och keratin samt chlorella och spirulina alger :-)

Squats!

Bästa övningen för snyggt svarvade ben och rumpa! Kör här i Smith maskinen men har man hjälp så är fria vikter att föredra tycker jag :-).

Näringsämnen

Har börjat använda en jätte smidig app till telefonen som gör det lätt att hålla koll på vad man får i sig. Här ser ni ungefär vad jag siktar mot för uppdelning på näringsämnen per dag. Den första siffran är det uppnådda för dagen och det andra är det önskade jag strävar mot. Räknar inte in småsaker, därför har jag lagt på så lite (1300) kcal.